Markedsføring

– Det handler om at se tingene fra den rette vinkel

Gennem de sidste 20 år har jeg hjulpet virksomheder med markedsføring og synlighed, såvel online som offline. Jeg er god til at sætte mig i kundens sted og har altid fokus på, at det, jeg laver, skal have relevans for kunden – i dette tilfælde dine kunder – og i sidste ende dermed også dig.

Mangler du et overblik eller en plan i forhold til din marketingindsats? Så kan jeg hjælpe dig med sparring, at få nedskrevet dine mål og at få det hele sat i system i forhold til det, du ønsker at opnå. Herefter iværksætter jeg tiltagene i det tempo, som du ønsker.

Janne Kruse, indehaver af Voksevirk

Hjemmeside

Trænger din hjemmeside til en opdatering, et mere frisk og tidssvarende look, eller måske vil du starte helt forfra?

Jeg kan hurtigt og nemt skabe overblik over din hjemmeside og hjælpe med at holde den helt up to date, lave et re-design eller skrive nye tekster på såvel dansk som engelsk.

Jeg kan også vinkle dine tekster, så dine kunderne mere ser, hvad de får, end hvad du kan give og ikke mindst, så dine kunder ser, at du også her er helt professionel og up to date.

Ønsker du at starte på en frisk, med en ny og mere tidssvarende hjemmeside,  kan jeg også hjælpe med det.

Sociale medier

Ønsker du tilstedeværelse med din virksomhed på Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube eller på andre sociale medier? Eller er du der allerede, men vil gerne nå bredere ud eller have hjælp til opslag?

Jeg kan hjælpe dig med at oprette en fuldt professionel firmaprofil på de sociale medier samt planlægge og lave relevante opslag på de kanaler, du er interesseret i.

Sammen laver vi en plan for de opslag, som du vil have skal nå dine potentielle kunder eller medarbejdere, så det ikke bliver i de sene nattetimer eller helt tilfældigt, når du har tid, at der kommer et opslag.

Nyhedsbreve

Ønsker dine kunder at modtage nyhedsmails fra dig?

Har du muligheden for at dine kunder kan tilmelde sig nyhedsmails, men får aldrig gjort noget ved det? Eller vil du gerne i gang med det? Hvis du ønsker at kontakte dine kunder og potentielle kunder via nyhedsbreve, kan jeg hjælpe dig med det.

Jeg forfatter kunderelevante tekster på såvel dansk som engelsk og sætter nyhedsmails op og står for udsendelse.

Er du interesseret i et automatisk flow hvor dem, der tilmelder sig nyhedsmail, automatisk får mails fra dig, så finder vi også ud af det.

Kundecases

Det virker stærkere, når dine kunder fortæller, hvor dygtig og troværdig du er, eller hvor gode dine produkter er.

Jeg kan hjælpe dig med at interviewe dine kunder og få lavet en god og troværdig case med testimonials/udtalelser, som kan bruges på hjemmesiden, sociale medier eller i markedsføringsmateriale.

Nogle gange er det også med at få bevidstheden om hvor dine kunder vil se dig henne? Ved du det? Derefter lægger vi en plan for, hvordan du bliver synlig de rette steder.

Messedeltagelse

Skal du på messe?

Du har travlt med alt muligt andet, men så er det godt, at jeg kan hjælpe dig med alt hvad du skal bruge.

Om det er brochurer, gadgets, stand en konkurrence, at gøre din online tilstedeværelse synlig på messesiderne, at sende info ud til dine potentielle og eksisterende kunder samt samarbejdspartnere.

Jeg har erfaring , med messer og en håndfuld gode og kreative leverandører, som sammen med mig kan skabe den helt rigtige løsning for dig.

Det der med Google

 Er du synlig, når dine kunder søger på Google?

Har du oprettet Google My Business konto, Analytics, Search Console og alt det andet som gør dig nemmere at finde for dine kunder? Eller vil du ud i online annoncering?

De basale ting som nævnt ovenfor hjælper jeg dig godt i gang med. Skal du i gang med online annoncering, har jeg en række gode og pålidelige folk, som har stor erfaring med det. Det kræver nemlig eksperter, som er opdateret i den nyeste viden.